Karta över området där planen finns

Vifolkavallen

Vifolkavallen är en fantastisk fotbollsplan belägen i hjärtat av Mjölby. Planen erbjuder en gräsyta av hög kvalitet och är perfekt för både träning och spel. Den omgivande miljön är pittoresk med gröna träd och en lugn atmosfär. Det finns även sittplatser för åskådare där man kan njuta av fotbollsmatcherna. För att ta sig till Vifolkavallen kan man enkelt nå platsen både med kollektivtrafik och bil.

Det enklaste sättet att ta sig till Vifolkavallen med kollektivtrafik är att ta bussen eller tåget till Mjölby station. Från Mjölby station kan man antingen promenera till Vifolkavallen, vilket tar cirka 20 minuter, eller så kan man ta en taxi eller lokalbuss för att snabbt nå fram till destinationen.

Om du reser med bil är Vifolkavallen lättillgänglig och har gott om parkeringsplatser. Du kan följa skyltningen mot Vifolkavallen och använda GPS för att hitta den exakta platsen. Vägarna är väl underhållna och det tar bara några minuter att köra till Vifolkavallen från Mjölby centrum.

Denna plan ägs och förvaltas av Mjölby kommun. De flesta kommuner uppmuntrar spontanidrott när planen inte är bokad, men om det gäller organiserad verksamhet ska planen bokas. För att se vad som gäller i din kommun, gå till Mjölby kommuns hemsida.

Beskrivningen på denna sida är helt eller delvis AI-genererad. För synpunkter eller rättelser, kontakta info@obokat.se