Karta över området där planen finns

Rocksjövallen

Rocksjövallen är en fotbollsplan belägen i Jönköping. Planen är omgiven av gröna gräsytor och träd vilket ger en naturskön och fridfull atmosfär. Den är välunderhållen med en jämn och mjuk gräsmatta. Området runt planen är också trevligt med några bänkar och picnic-områden där man kan koppla av och njuta av den vackra naturen. Det finns också omklädningsrum för spelare och toaletter för besökare. Totalt sett är Rocksjövallen en trevlig plats att spela fotboll och tillbringa tid utomhus.

Ett bra sätt att ta sig till Rocksjövallen är med kollektivtrafik. Du kan ta busslinje 1 eller 13 och stiga av vid hållplatsen "Rocksjöskolan". Planen ligger bara några minuters promenad därifrån. Om du åker med bil kan du köra på väg 195 och svänga av mot Rocksjöområdet. Det finns tillgängliga parkeringsplatser i närheten av planen. Det är också möjligt att cykla till Rocksjövallen då det finns cykelvägar som leder dit.

Denna plan ägs och förvaltas av Jönköping kommun. De flesta kommuner uppmuntrar spontanidrott när planen inte är bokad, men om det gäller organiserad verksamhet ska planen bokas. För att se vad som gäller i din kommun, gå till Jönköping kommuns hemsida.

Beskrivningen på denna sida är helt eller delvis AI-genererad. För synpunkter eller rättelser, kontakta info@obokat.se